Acces autorizati cadastru

Esti firma/PFA ce activezi in domeniul cadastrului si nu ai cont pe acest site? Inregistreaza-te aici!

Ai uitat parola? Click aici!

Apasati ESC pentru a inchide

727

Despre noi

Suntem o echipa tanara, plina de idei inovatoare si utile, care a activat de-a lungul timpului in domenii precum geodezia, topografia, cadastru si nu in ultimul rand IT.

Acest proiect a luat nastere din dorinta de a pune in legatura clientul, care are nevoie de servicii in domeniile prezentate mai sus, cu firma/PFA care activeaza in aceste domenii. Practic asiguram o legatura care il ajuta pe client sa obtina cea mai buna oferta intr-un interval scurt de timp, pe de-o parte si pe de alta parte, ofera un numar mai mare de potentiali clienti firmelor/PFA.

Unul din avantajele care trebuie prezentate este faptul ca firmecadastru.ro este absolut gratuit pentru potentialul client. Tot ce trebuie sa faca este sa aleaga firma cu care vrea sa colaboreze si treaba poate sa inceapa.


Ne place sa credem ca firmecadastru.ro este locul unde cererea si oferta se intalnesc si speram ca va veti convinge de acest lucru.

Alege judetul tau
Localizare teren
Localizare teren
Parerile clientilor
Cu mult respect pentru amabilitatea dumneavoastra si promptitudinea in relatiile cu clientii si potentiali clienti VA MULTUMESC MULT! Sa aveti o zi plina de...

Georgeta G.


Vezi toate parerile
Felicitări! M-ați surprins plăcut! Mulțumesc pentru promptitudine și interes pentru solicitanți! Numai bine va doresc! Acum voi analiza ofertele!

Tatiana C.


Vezi toate parerile
Multumesc! Am primit suficiente oferte ! Chiar mi-au fost utile!

Dumitru T.


Vezi toate parerile
Multumesc pentru ajutor! Ati facut o treaba minunata!

Mirela N.


Vezi toate parerile
Buna seara, Multumesc pentru colaborare! Am primit deja oferte, drept urmare vom selecta oferta cea mai buna. Cu stima, Valeria G.

Valeria G.


Vezi toate parerile