Despre noi

Salut, eu sunt Daniel Cristea, iar partenerul meu de "arme" este Daniel Salaci. Împreună dezvoltăm și administrăm platforma Firmecadastru.ro: eu sunt la "butoane" (IT) și Daniel Salaci la "telefoane" (comunicare și suport legislativ în domeniu).

Amândoi am absolvit facultatea de Geodezie din București (UTCB), însă din punct de vedere profesional am urmat căi diferite. Daniel Salaci a rămas în domeniu (geodezie, topografie, cadastru), devenind autorizat ANCPI și ulterior având propria companie ce activează în domeniu. Eu am ales să lucrez în IT (programare software) și asta îmi ocupă tot timpul :).

Daniel Salaci
Daniel Cristea

Ne-am dorit ca această platformă să reprezinte în primul rând un punct de informare în piață: fie prin prisma articolelor de pe site, fie telefonic și email, intrând în legătură directă cu noi. În al doilea rând, am vrut ca Firmecadastru.ro să fie locul unde găsești companii/PFA autorizate ANCPI să execute lucrări de specialitate în domeniul cadastrului. De asemenea, am pus la dispoziția dumneavoastră și o aplicație de localizare, care vă permite să afișați pe hartă poziția unui imobil, introducând coordonatele în Sistem Stereografic 1970.

Încercăm să ținem în permanență actualizate articolele și informațiile de pe site, astfel încât să puteți trage niște concluzii valide într-un interval de timp scurt, cu privire la lucrarea de cadastru ce urmează s-o executați. De asemenea, căutăm să îmbunătățim continuu platforma, prin adăugarea de articole noi și aplicații utile.

Echipa Firmecadastru.ro vă dorește vizionare plăcută :)