Acces autorizati cadastru

Esti firma/PFA ce activezi in domeniul cadastrului si nu ai cont pe acest site? Inregistreaza-te aici!

Ai uitat parola? Click aici!

Apasati ESC pentru a inchide

713

Cum functioneaza

Aceasta aplicatie isi propune sa puna in legatura potentialii clienti cu firmele/PFA de cadastru. Practic va dam posibilitatea, dumneavoastra ca si client, sa alegeti dintr-o lista de firme pe cea care intruneste toate conditiile dumneavoastra (ex: experienta, numarul de angajati, dotari, pret etc.).

De asemenea, puteti consulta articolele de legislatie pentru a afla mai multe informatii despre ceea ce presupune un cadastru.

Sunt doua modalitati prin care puteti intra in legatura cu firmele/PFA de cadastru:

  1. Din pagina principala selectati de pe harta judetul corespunzator lucrarii dumneavoastra, apoi urmarind lista afisata alegeti firma/PFA dorita.
  2. Cautati firma/PFA, accesand meniul 'Cauta Firma'. Practic filtrati rezultatele afisarii utilizand diferite criterii: denumire, judet, tipuri de lucrari prestate etc.

Daca firma/PFA cautata de dumneavoastra nu se regaseste in lista noastra, luati legatura cu noi folosind formularul de contact si echipa noastra va face tot ce ii sta in putinta pentru a identifica si a va pune in legatura directa cu firma/PFA cautata.

Alege judetul tau
Localizare teren
Localizare teren
Parerile clientilor
Cu mult respect pentru amabilitatea dumneavoastra si promptitudinea in relatiile cu clientii si potentiali clienti VA MULTUMESC MULT! Sa aveti o zi plina de...

Georgeta G.


Vezi toate parerile
Felicitări! M-ați surprins plăcut! Mulțumesc pentru promptitudine și interes pentru solicitanți! Numai bine va doresc! Acum voi analiza ofertele!

Tatiana C.


Vezi toate parerile
Multumesc! Am primit suficiente oferte ! Chiar mi-au fost utile!

Dumitru T.


Vezi toate parerile
Multumesc pentru ajutor! Ati facut o treaba minunata!

Mirela N.


Vezi toate parerile
Buna seara, Multumesc pentru colaborare! Am primit deja oferte, drept urmare vom selecta oferta cea mai buna. Cu stima, Valeria G.

Valeria G.


Vezi toate parerile