Cum functioneaza

Aceasta aplicatie isi propune sa puna in legatura potentialii clienti cu firmele/PFA de cadastru. Practic va dam posibilitatea, dumneavoastra ca si client, sa alegeti dintr-o lista de firme pe cea care intruneste toate conditiile dumneavoastra (ex: experienta, numarul de angajati, dotari, pret etc.).

De asemenea, puteti consulta articolele de legislatie pentru a afla mai multe informatii despre ceea ce presupune un cadastru.

Sunt doua modalitati prin care puteti intra in legatura cu firmele/PFA de cadastru:

  1. Din pagina principala sau din meniul FIRME selectati judetul corespunzator lucrarii dumneavoastra, apoi urmarind lista afisata alegeti firma/PFA dorita.
  2. Cautati firma/PFA, accesand meniul Cauta Firma. Practic filtrati rezultatele afisarii utilizand diferite criterii: denumire, judet, tipuri de lucrari prestate etc.

Daca firma/PFA cautata de dumneavoastra nu se regaseste in lista noastra, luati legatura cu noi folosind formularul de contact si echipa noastra va face tot ce ii sta in putinta pentru a identifica si a va pune in legatura directa cu firma/PFA cautata.